KAÇARO Organik, Ev Yapımı Domates Salçası 1 Kg.
300,00TL
- Marka: Kaçaro Organik
- Ürün Kodu: KACAROORG018
- Stok Durumu: Stokta var
300,00TL
Kaçaro Organik ile en doğalı herkesin hakkı düşüncemizle domates salçası üretiyoruz.
Aynı, sokaklarda oynadığımız çocukluk zamanlarımızda, ekmek üzerine sürülen
annemizin salçası gibi.
“Kaçaro Organik” markamızın imalatı olan
domates salçası, izmirimizin bahçelerinde üretilen
domatesler ile yapılır. Ege’nin vitamin dolu güneşte kurutma yöntemi ile o müthiş kıvamına
ve lezzetine kavuşur. Mevsiminin en güzel domateslerinin hijyenik koşulların tam sağlandığı
bütün süreçlerden sonra salça haline kavuşur.
Sonrasında iyi kalite taşıyan cam kavanoz
saklama kabımız ile paketlenir. Tabii kaplara aktarılan domates salçası kapakları
kapatılmadan önce üzerlerine halis saf aromatik zeytinyağı ilave edilir. Bu
sizlere ulaştırırken salçalarımıza özel bir dokunuş sağlar. Ürünün üzerine
eklenen zeytinyağı, salçanın tazeliğini ve lezzetini korur. Böylece domates
salçanızı her kullandığınızda, gerçek lezzeti hissedersiniz.
Muhafaza İpuçları: Kaçaro Organik
Domates Salçasının Lezzeti Koruma Sanatı
Domates salçamızın muhafazası, ürünün
tazeliği için önemlidir. Kaçaro Organik domates salçasının serin, kuru ve ışık
almayan bir yerde muhafaza edilmesini öneriyoruz. Hava ile temasın önüne geçmek
için ise salça ambalajının özenle, sıkıca kapatılması gerektiğini de belirtmek
isteriz. Böylece, Kaçaro Organik domates salçası ilk günkü lezzetini uzun
süre korur.
Yöresel Lezzetin Taçlandığı Domates
Salçası Nasıl Yapılır? Kaçaro Organik’nin Damak Çatlatan Sırları
Domates salçamızın “Kaçaro Organik”nin
memleketi İzmir’de bulunan tarlalarımızdan sofralarınıza kadar şölen dolu bir
yolcuğu vardır.
Peki, markamıza ait “domates salçası nasıl yapılır?”
Her şey, sezon ürünü olan taze domateslerle
başlar. Mevsiminde toplanan kıpkırmızı, herkesi kendinden geçiren kokulu
domateslerimiz yüksek standartlarda salça kıvamını alır.
Domates salçası yapım aşaması güneşte kurutma yöntemi
sayesinde de içerisindeki doğal lezzetin ve besin değerlerinin korunmasını,
hatta ilave vitaminlerin eklenmesini sağlanır.
Aroması ve kıvamı sayesinde özellikle sulu
yemeklerinizi bambaşka noktalara taşıyan domates salçamızın formülü;
·
Doğal ve iyi tarımla yetiştirilen bahçelerimizin domatları,
·
Kaya tuzu,
·
Ege’mizin dağlarından toplanan zeytinlerden elde edilen soğuk sıkım zeytinyağı.
·
“Kaçaro Organik” markasının değerli müşterileri için her ürününe
ilave ettiği özeni, titizliği ve sevgisidir.
Markamızın yöresel domates salçası, katkısız
ve koruyucusuz yapısıyla öne çıkar. Salçamızın üretiminde kullanılan tek
koruyucu ise sağlığa dost, kaya tuzudur. Bu sayede, sofranıza doğanın saf
tadını getirirken sağlığınıza da özen göstermiş oluyoruz. Salçalarımızın
içindeki her bir öğe, hijyenik üretim süreci ve özenle seçilmiş domateslerle
buluşarak, sağlıklı bir lezzet sunmaktadır.
Geleneksel Türk Mutfağında Kaçaro
Organik Domates Salçası
Domates salçası, Türk mutfağının vazgeçilmez
malzemelerinden biri olarak karşımıza çıkar. Özellikle sulu yemeklerde sıkça
kullanılan bu lezzet, yemeklere doygun bir kırmızılık ve özel bir tat katar.
Yemekler yanında mezelerle, kışın hazırlanan konservelere kadar geniş bir
kullanım alanına sahiptir.
Kaçaro Organik’nin doğal domates
salçası, geleneksel Türk mutfağının en özel tariflerine eşlik ederek
sofralarınıza değer katmaktadır. Salçanın en saf haliyle evinize konuk olur.
Bu bakış açısı ile sizlerden mutfaklarınıza
kattığınız, bütün yemeklerinizde kaşık kaşık kullandığınız bu gıda için “iyi domates salçası nasıl anlaşılır?”
sorusunu duyar gibiyiz. Sizlerin sorusunu yanıtlamak için mükemmel ötesi Kaçaro
Organik markamıza ait domates salçasını baz aldık. Birkaç önemli unsuru
aktararak dikkat edilmesi gerekilenleri aktardık.
İçerik: İlk şart, harika
bir salçanın içeriği doğal ve katkısız olmalıdır.
Kalite: Kokusu, tadı, rengi ve aroması iyi olan
salça, nitelikli malzemelerle üretilir. Taze, olgun ve organik domateslerle
yapılmış bir salça kendini hemen belli eder. Markamızın domates salçası,
siparişiniz sonrası ilk elinize ulaştığında kavanozunun dışından rengi, ilk
kapağın açılmasında burnunuza süzülen müthiş kokusu ve yemeklerinize kattığı
kıvam, aroma ile hemen kendini belli eder. Ayrıca, salçamız güneşte kurutma
yöntemiyle üretildiği için domates salçamızın besin değeri oldukça yüksektir.
Üretim süreci: Mutfağınızda lezzet ötesi
yemekler pişirmek için salçanızın üretim süreci, temizlik ve sağlık koşullarına
uygun olmalıdır. Kaçaro Organik domates salçası, temizlenmiş ve yüksek hijyen
barındıran bir süreç sonucunda ortaya çıkar. Bunu yanında, ambalajlarımızın
hava geçirmeyen özelliği sayesinde salçalarımız kalitesini uzun süre muhafaza
eder.
Tercihler: İyi salça damak tadınıza uygun olmalıdır.
Bazı müşterilerimiz yoğun bir salça aromasını tercih ederlerken, bazıları da
daha az yoğun bir tat aramaktadır. Kaçaro Organik domates salçamızı
tercih edilmesinden sonra her iki farklı lezzeti sevenlerden de gelen olumlu
yorumlar ise aynıdır. “Kıvam, renk ve tat tam bize göre.”
Her bir
damlasında taptaze doğanın izlerini taşıyan Kaçaro Organik domates salçamızın faydaları
hakkında sizlere kısa bir bilgilendirme de yapmak isteriz.
·
A,C, E vitamini, potasyum ve folik asit deposudur.
·
Kaçaro Organik domates salçamız yoğun miktarda A vitamini
içerir. Bu vitamin göz sağlığı açısından önemlidir. Katarak oluşumunu geciktirir.
·
Beyaz kan hücresi üretimine destek verir.
·
Yeni hücrelerin oluşmasında önemli bir rol sahibidir.
·
Saç kökünü kuvvetlendirir. Saça doğal parlaklık katar. Doğal
bakımını sağlar
·
Domates salçamız kemikleri destekler.
·
İçeriğinde bulunan beta karoten ve E vitamini kalp-damar sağlığını
korur.
·
Taze domatesten çok daha yüksek likopen sağlar.
·
Bağırsak emilimi için de faydalıdır.
·
Salçamız krom minerali de barındırır. Kan şekerinin
dengelenmesinde artıları bulunur.
·
Sizin ve sevdikleriniz için kendimize,
çocuklarımıza üretir gibi Kaçaro Organik marka tescilli doğal domates salçası her sezon
kuruyoruz. Bu bakış açımız ile siz müşterilerimize kusursuz salçalarımızı
ulaştırıyoruz.
·
“Kaçaro Organik” ailesi olarak afiyetler dileriz. Şifa olsun.